Çoban, Konfort Özel Sağlık Hizmetleri bünyeside ostomi hastaları için kolostomi, ileostomi, ürostomi torbaları imalatı yapan ve bunun yanı sıra negatif basınçlı yarı tedavi sistmeleri kapsamında sarp malzemeler ve cihazını kendi bünyelerinde imal ettiklerini söyledi.
Çoban, yüksek teklolonjili ürenleri ile ön planda olan Konfort Özel Sağlık Hizmeleri’ni sektördeki diğer firmalardan ayıran özelliklerini; “Hem ostomi hem de negatif basınçlı yarı tedavi üretiminde Türkiye’deki tek üreticiyiz, rakiplerimiz hepsi yurt dışında. Fiyat açısından onlardan avantajlıyız bir de onlarla birebir yüksek toknolojili, kaliteli ürün ürettiğimiz için teknolojiyi de oldukça sıkı takip etmekteyiz.” diyerek açıkladı.
Avrupa Birliği üye ülkeleri, Latin Amerika ve Ortadoğu ülkeleri gibi bir çok ülkeye ihracat yapan firmanın, yurtiçinde de distribütörleri ile tüm Türkiye’ye kendi ürünlerini sunduklarının da bilgisi verildi. Firmanın AR-GE çalışmalarının devam ettiği, teknolojiyi de sıkı takip ettiği söylendi.